کمپرسور در صنعت نفت؛ کمپرسورها نقش فشرده‌سازی هوا در هر سیستم تهویه را دارند و به‌ جرائت می‌توان گفت کمپرسور همانند قلب هر دستگاه عمل می‌کند. پس تا اینجا دریافتیم اگر کمپرسور دچار مشکل شود یعنی کل دستگاه دچار مشکل شده است. امروز می‌خواهیم در مورد یکی از مهم‌ترین کمپرسورها سخن بگوییم.

همان‌طور که می‌دانید نفت در کشور ما از اهمیت بسیاری بهره‌مند است. حالا حدس بزنید کمپرسور در صنعت نفت چقدر می‌تواند حائز اهمیت باشد. با ما در ایران نفت همراه باشید تا اطلاعات جامع‌تری در خصوص انواع کمپرسورها ، نقش کمپرسور در صنعت نفت و کاربرد آن به دست آورید.

نقش اصلی کمپرسور چیست؟

کمپرسورها دستگاه‌هایی هستند که برای فشرده‌سازی مایعات و گازها استفاده می‌شوند. عملکرد کمپرسور اینگونه است که در ابتدا با کمک انرژی مکانیکی خود گاز را با سرعت بالایی به درون خود می‌کشند و سپس آن را فشرده‌سازی می‌نمایند. عملکرد کمپرسور قوانین خاص خود را دارد. در ابتدا این سیستم به‌وسیله محلول گاز در لوله‌های توبولی تنظیم شده و درنتیجه حرکت گاز باعث سرد شدن هوای اطراف لوله‌ها می‌شود. در اصل عملکرد کمپرسورها فشرده‌سازی گازها و کاهش حجم آن‌ها در مقابل افزایش فشار است.

باید بدانید اصل و پایه عملکرد کمپرسورها از یک قانون تبعیت می‌کند اما در زمینه‌های مختلف تفاوت‌های اندکی نیز با هم دارند. در صنعت فلزات و پتروشیمی از کمپرسورهای افزایش فشار هوا برای افزایش احتراق استفاده می‌کنند درصورتی‌ که در سیستم‌های سرمایشی به‌ صورت تصعید است. یعنی برای کاهش دمای گاز، فشرده آن را از یک محیط سرد عبور می‌دهند و در آخر گاز فشرده به شکل مایع درمی‌آید.

انواع کمپرسورها در یک نگاه

کمپرسورها در انواع مختلف دارای عملکردهای متفاوتی هستند. از کمپرسورها در مصارف مختلف سیستم‌های تهویه و صنعتی استفاده می‌شود. این وسایل به دو دسته اصلی به نام کمپرسورهای دینامیکی و کمپرسورهای جابه‌جایی مثبت تقسیم می‌شوند که ما در اینجا این دو بخش اصلی را شرح داده‌ایم:

کمپرسورهای دینامیکی

این کمپرسورها به دو بخش جزئی به نام‌های محوری و شعاعی تقسیم می‌شوند. کمپرسورهای مذکور در طرح محوری غالباً کمپرسور گریز از مرکز نام می‌گیرند و در طرح‌ شعاعی اغلب کمپرسور توربینی شعاعی یا کمپرسور توربینی نامیده می‌شوند. عملکرد این کمپرسورها با فشار ثابت است و تحت تأثیر شرایط بیرونی قرار دارند.

کمپرسورهای محوری

به کمپرسورهایی می‌گویند که در آن‌ها، گاز در موازات محور گردنده جریان دارد. این نوع کمپرسور از چندین ردیف آبشاری تشکیل شده که برخی از این ردیف‌ها روتور نامیده می‌شوند و به شفت مرکزی متصل شده و با سرعت بالا گردش می‌کند. باقی ردیف‌ها استاتور هستند که در جای خود ثابت‌اند و گردش نمی‌کنند. نقش استاتور در کمپرسورهای محوری افزایش فشار و بازگرداندن جریان از حالت مارپیچ به موازات محور می‌باشد. عملکرد کمپرسور محوری به شکلی است که در ابتدا گاز را از درون کمپرسور عبور می‌دهد سپس سرعت آن متناوباً کم و زیاد می‌شود.

کمپرسورهای محوری به‌طور معمول در بازار به فروش نمی‌رسد و بیشتر برای ایرسپراتورها و انفجارهای بزرگ کوره‌ای کاربرد دارند. توربین‌های گازی و موتور کشتی‌های بزرگ با کمپرسورهای محوری فعالیت می‌نمایند. در این سیستم‌ها برای کراکینگ هوا با سیال به‌عنوان کاتالیزور از کمپرسور محوری استفاده می‌شود.

کمپرسورهای شعاعی

طرح‌های شعاعی یا به‌ اصطلاح کمپرسورهای سانتریفیوژ اغلب برخلاف کمپرسورهای جابه‌جایی، با فشار ثابتی کار می‌کنند. عملکرد کمپرسور شعاعی تحت تأثیر شرایط بیرونی قرار دارد که با ایجاد تغییری جزئی در فشار ورودی باعث تغییر زیادی در ظرفیت می‌شود.

کمپرسورهای جابه‌جایی مثبت

برای مثال پمپ دوچرخه ساده‌ترین نوع یک کمپرسور جابه‌جایی مثبت می‌باشد. عملکرد این کمپرسورها اینگونه است که هوا وارد سیلندر شده و توسط پیستون متحرکی فشرده می‌شود.

یک کمپرسور جابه‌جایی مثبت حجم معینی از گاز یا هوا را محصور می‌نماید و سپس با کاهش دادن منطقه حجم محصور شده، فشار را افزایش می‌دهد. کمپرسور جابه‌جایی مثبت از طریق رفت و برگشت پیستون انجام می‌گیرد.

این کمپرسور دارای پیستونی می‌باشد که در آن یک میله اتصال و یک میل لنگ چرخشی باعث عقب و جلو رفتن آن می‌شود. نسبت فشار، رابطه بین فشار مطلق در قسمت‌های ورودی و خروجی است. بنابراین ماشینی که هوایی تحت‌ فشار اتمسفر را تا ۷ bar فشرده می‌سازد دارای کاری با نسبت فشار ۱=۸ / (۷+۱) می‌باشد.

کمپرسور های رفت و برگشتی

این نوع از کمپرسورها که از شاخه کمپرسورهای جابه‌جایی مثبت هستند، به‌صورت عمل رفت و برگشت پیستون درون سیلندر برای فشرده‌سازی گاز تبریدی استفاده می‌کنند. جالب است بدانید هنگامی‌ که پیستون به سمت پایین حرکت می‌کند، واکیومی درون سیلندر ایجاد می‌شود. به خاطر فشار در بالای سوپاپ ورودی بیشتر نسبت به فشار پایین آن است سوپاپ ورودی مجبور می‌باشد که باز شود و گاز تبریدی در سیلندر مکیده می‌شود. سپس پیستون به پایین می‌رسد و موقعیت آن شروع به حرکت به سمت بالا می‌کند. پس از آن سوپاپ ورودی بسته خواهد شد و گاز تبریدی را درون سیلندر به تله می‌اندازد.

کمپرسور های دورانی

کمپرسورهای دورانی نیز از نظر طرز رفتار زیرشاخه کمپرسورهای جابه‌جایی مثبت هستند. ناگفته نماند از دیدگاه نیروهای وارد بر آن همانند کمپرسورهای گریز از مرکز یک ماشین بالانس شده می‌باشند. عمده‌ترین تفاوت کمپرسورهای دورانی با کمپرسورهای تناوبی که هم‌خانواده نیز می‌باشند، در حذف سوپاپ‌ها در کمپرسورهای دورانی است.

کمپرسورهای دورانی نسبت به کمپرسورهای تناوبی وزن کمتری دارند و به دلیل حذف نیروهای لرزاننده به فندانسیون سنگین نیاز ندارند. البته باید گفت کمپرسورهای دورانی دارای ساختمان نسبتاً ساده‌تری در مقایسه با کمپرسورهای تناوبی هستند اما از نظر طراحی دارای تنوع زیادی بوده و در طرح‌های مختلفی تولید و عرضه می‌شوند.

همچنین بخوانید درباره ...
لرزش کمپرسور باد چه دلیلی دارد؟

کمپرسور در صنعت نفت چه کاربردی دارد؟

شاید برای شما هم جالب باشد بدانید کمپرسورهایی که در صنعت نفت استفاده می‌شوند از کدام نوع کمپرسورها هستند. بامطالعه مطالب بالا شاید حدس زده باشید کمپرسورهای رفت و برگشتی مدنظر ما هستند.

کمپرسورهای پرقدرت رفت و برگشتی در سیستم احتراق داخلی پالایشگاه‌ها استفاده می‌شوند. این نوع از کمپرسور در صنعت نفت و گاز به‌ صورت انتقال گاز بین خطوط لوله‌ها کاربرد دارند. کمپرسورهای رفت و برگشتی انواع مختلفی دارند و بسته به نوع آن‌ها قیمت‌ها نیز متفاوت می‌باشد. بدیهی است که هر چقدر این کمپرسورها ویژگی‌های ایده‌آل‌تری داشته باشند، قیمت آن‌ها نیز افزایش می‌یابد.

۳ نوع کمپرسور در صنعت نفت که کاربرد زیادی دارند

  1. اصلی‌ترین نوع کمپرسورهای استفاده‌ شده در صنعت نفت کمپرسورهای پیچشی و رفت و برگشتی هستند.
  2. کمپرسور سانتریفیوژ یا شعاعی نوع دیگری از کمپرسورهای مصرفی در صنعت تولید برق و معادن نفت است. عملاً وارد آوردن فشار عظیم به ملکول‌های سنگین نفتی با چگالی بالا در طول مسیر خط لوله‌ها، کار کمپرسورهای سیستم پالایشگاهی می‌باشد.
  3. کمپرسور هوا میلواکی، کمپرسور جداشده و کمپرسور اینورتر دوگانه نیز از مهم‌ترین انواع کمپرسور در صنعت نفت می‌باشند.

برای اطلاعات بیشتر از انواع کمپرسورها و همچنین قبل از خرید کمپرسور باد به سایت هواپای مراجعه کنید.

صنعت نفت گاز و پتروشیمی

 کمپرسورهای J.P.Sauer & Sohn Maschinenbau GmbH  چه در خشکی و چه در دریا و دور از ساحل ، کاربردهای متنوع و وسیعی در صنایع نفت و گاز دارند.در طراحی این کمپرسورها  کار کردن بدون انقطاع و شبانه روزی ، استحکام در ساخت قطعات و بدنة مقاوم لحاظ گردیده و لذا  بدان ها این امکان را می دهد که تقریباً در هر کجای دنیا  و تحت شرایط بسیارسخت محیطی بعنوان مثال، در معرض آب دریا، گرما و یا سرما، بخوبی کار کنند.

از اجزاء مهم و حیاتی یک زیرساخت ، سامانه توزیع منابع انرژی در دسترس می باشد. کمپرسورهای فشار قوی نه تنها وظیفه تأمین نیازهای شبکه های هوای فشرده و شبکه های گاز طبیعی را دارند ، بلکه تمام نیازهای شبکه انرژی های تجدید پذیر را نیز برطرف می کنند.

کمپرسورهای J.P.Sauer & Sohn Maschinenbau GmbH بآسانی با تمامی استانداردها و معیارهای طبقه بندی شده توسط جوامع مهندسی از قبیل ABS, DNV, GL مطابقت می کنند و گواهینامه های معتبر این استانداردها را دریافت کرده اند.

این در صورتی است که با دامنه وسیعی از استانداردها و مراکز صدور گواهینامه های فنی دیگر نیز مطابقت دارند.

استفاده از کمپرسور هوای فشرده و نیتروژن ژنراتورها در صنایع نفت و گاز

از نیتروژن ژنراتورها و کمپرسورهای هوای فشرده بطور گسترده ای در صنایع نفت و گاز استفاده می شود. از این دستگاه ها بعنوان تجهیزات زیر ساختی در صنایع مذبور یاد می شود.

از کمپرسورها در صنایع نفت و گاز برای استفاده های زیر بهره گیری می شود:

■ تفنگ های بادی که برای نقشه برداری و اکتشافات بستر دریا استفاده می شود.
■ پاکسازی لوله های انتقال نفت و گاز و سایر مواد
■ کنترل لوله های انتقال
■ سولفور زدائی
■ تزریق گاز طبیعی و هوا بدرون شبکه مربوطه
■ تزریق گاز زیست – متان بدرون شبکه کشوری و بین المللی
■ جبران حرکات ناشی از جذر و مد و امواج دریا در سکوهای نفت و گاز
■ بازیابی گاز ناشی از نشتی
■ ایجاد کشش لازم در دکل های حفاری
■ استفاده از هوای فشرده برای راه اندازی ماشین آلات و دستگاه ها
■ استفاده برای مصارف گوناگون زیر دریا
■ استفاده برای چکش های بادی برای مصارف گوناگون

کمپرسورها در صنایع نفت و گاز و پتروشیمی کاربردهای فراوان و متنوعی دارند. از آنها در سکوهای شناور نفت و گاز به منظور جبران حرکات ناشی از امواج دریا و ثبات سکوها به هنگام حفاری و استخراج استفاده می شود تا وقفه ای به هنگام این عملیات، حتی هنگامی که دریا موّاج و طوفانی است، بوجود نیاید.

از کمپرسورها در موتورخانه کشتی ها و شناورهای اکتشافی، که از هوای فشرده برای تفنگ ها و چکش های بادی برای نقشه برداری و حفاری زیر بستر دریا به منظور کشف و استخراج منابع جدید نفت و گاز در سراسر دنیا، استفاده می کنند، بهره گیری می شود. همچنین این دستگاه ها نقش مهمّی را در انتقال نفت و گاز و سایر محصولات پتروشیمی از طریق شبکه های لوله منطقه ای و بین المللی، ایفاء می کنند. از آنها در کانتینرهای نصب شده بر روی خودروهای سنگین به هنگام عملیّات عمرانی در سایت های مختلف نیز، استفاده می شود.

مولّدهای نیتروژن بطور گسترده و با کاربردهای متنوع در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی، مورد استفاده قرار می گیرند. از نیتروژن برای حفظ فشار خروجی گاز و یا نفت در چاه ها و حفاظت از تجهیزات و قطعات سامانه های گوناگون در برابر موّاد دیگر که موجب آسیب دیدگی آنها می شوند، بهره گیری می شود. نیتروژن برای مصارف زیر بکارگرفته می شود:

■ ایجاد فضای خنثی
■ حفاری چاه های عمیق
■ سامانه های حفّاری
■ حفظ فشار تخلیه چاه
■ انتقال مواد
■ پرکردن سامانه ها و کپسول های اِطفاء حریق

کمپرسورها و مولدهای نیتروژن توسط شرکت ها و صنایع زیر استفاده می شود:

■ شرکت های اکتشافی
■ کارخانجات سازنده مولد های نیتروژن و غشاء نیتروژنی
■ مؤسسات تحقیقات دریائی
■ تأمین کنندگان لوازم و تجهیزات برای صنایع فعّال در حوزه های نفت
■ پالایشگاه های نفت و گاز
■ پیمانکاران، کاربران و سازندگان خطوط لوله نفت و گاز
■ صنایع پتروشیمی
■ تأمین کنندگان و سازندگان سکوهای حفاری و استخراج

کاربرد کمپرسورها در پالایشگاه ها نفتی چیست؟

ابتدا باید بدانیم کمپرسورها چیستند و دقیقا چه کاری انجام می دهند. نام دیگر کمپرسورها متراکم کننده است در واقع کمله کمپرسور از کلمه انگلیسی Compressor می آید.

متراکم کننده ها یک دستگاه مکانیکی هستند که با کاهش حجم گازها، فشار آن‌ها را افزایش می‌دهد. به صورت کلی کاربرد کمپرسورها برای فشرده کردن گازهاست. در واقعا متراکم کننده ها با صرف انرژی مکانیکی سیال را با سرعت به درون خود مکیده و در نهایت گاز را فشرده می کنند.

طبق فرمول های مهندسی با کاهش حجم گاز دما نیز افزایش می یابد. برای رهایی از دمای زیاد گاز درون دستگاه به آن یک سیستم خنک کننده اضافه می کنند تا دمای افزایش یافته را کاهش دهد.

کمپرسورها انواع مختلفی دارند و کمپرسور هوا و کمپرسور دیزلی نوعی از آن است.

حالا در مورد شرایط کلی کمپرسورها اطلاعات داریم و باید بدانیم کمپرسور های در پالایشگاه ها چه کاربردی دارند.

به تبع کمپرسورهای به کاربرده شده در پالایشگاه های صنعت نفت نوع خاصی از کمپرسور است و با کمپرسورهای دیگر تفاوت هایی دارد. کمپرسور های رفتی برگشتی نوعی از کمپرسور هستند که در پالایشگاه های صنعت نفت به کاربرده می شوند. نوع کمپرسور رفتی برگشتی که در پالایشگاه های نفت کاربرد دارند از نوع پرقدرت هستند و کارشان این است که در پالایشگاه های نفت و گاز انتقال گاز بین خطوط لوله ها را انجام دهند.

کمپرسورهای رفتی برگشتی نیز انواع متفاوتی دارند و کاربردهای متفاوتی که از آن ها انتظار می رود سبب شده است شکل و عملکرد و همچنین قیمت متفاوت داشته باشند. کمپرسورهایی که در پالایشگاه های صنعت نفت کاربرد دارند فقط از یک نوع رفتی برگشتی نیستند اما سه نوع از کمپرسورهای رفتی – برگشتی وجود دارند که در صنعت نفت بیشترین کاربرد را دارند: کمپرسور پیچشی رفتی برکشتی، کمپرسورهای سانترفیوژ(شعایی) – کمپرسور های هوا میلواکی و جداشده.

یکی از کمپرسورهای رفتی برگشتی که در پالایشگاه صنعت نفت کاربرد بسیاری دارند کمپرسور های پیچشی رفتی برگشتی هستند. این کمپسور ها اصلی ترین کمپرسورهای پالایشگاه های نفتی-گازی به حساب می آیند.

دو نوع کمپرسور مهم در پالایشگاه نفت نیز کمپرسور های میلواکی – کمپرسور های جدا شده و کمپرسور اینورتر هستند و از اهمیت بالایی در پالایشگاه های نفت برخوردارند.

نحوه کارکرد کمپرسور

کشف انرژی باد باعث شد تا انقلابی بزرگ در صنعت رخ دهد. این انرژی، تجهیزاتی را همراه خود خلق کرد تا به واسطه ویژگی و کارایی هایی که دارند، نیاز های بسیاری را در صنعت رفع کنند. انرژی این تجهیزات توسط کمپرسور تامین می شود. یعنی کمپرسور با متراکم کردن هوا، انرژی موجود در هوا را افزایش می دهد و این انرژی در تجهیزات پنوماتیکی مصرف می شود. کمپرسورها بر اساس نحوه فشرده سازی هوا به دسته های مختلفی تقسیم بندی می شوند. اما مبنای عملیات فشرده سازی هوا در تمامی کمپرسورها، حبس کردن هوا می باشد.

یعنی هوا به داخل کمپرسور مکش می شود و داخل محفظه ای حبس می شود. حجم این محفظه به روش های مختلفی اعم از حرکت پیستونی، حرکت چرخشی روتور، حرکت پیچشی روتور و…  کاهش پیدا می کند و در اثر کاهش حجم، دما و فشار هوا افزایش پیدا می کند. این عملیات در اکثر کمپرسورها یکبار صورت می گیرد.

اما در صورت نیاز به فشار بالاتر، این عملیات طی دو یا چند مرحله صورت می گیرد. البته این نکته را نباید فراموش کرد که عملیات فشرده سازی در اکثر کمپرسور ها همراه با روغن می باشد. یعنی از روغن برای کاهش حجم محفظه، حبس شدن هوا، روانکاری و کاهش استهلاک استفاده می شود. گرچه این عملیات می تواند بدون روغن نیز صورت گیرد همانند کمپرسورهایی که با این روش فشرده سازی، هوای فشرده مورد نیاز صنعت غذایی و دارویی و برخی دیگر از صنایع را رفع می کند.

همچنین بخوانید درباره ...
کمپرسور فشار قوی چیست؟

کمپرسورهای مورد استفاده در پالایشگاه ها

در بخش کمپرسورهوا با دسته بندی های مختلف کمپرسور هوا آشنا شدیم. به نظر شما کدام یک از این کمپرسور ها در پالایشگاه ها استفاده می شود!؟

به طور کلی چند نوع کمپرسور بیشترین کاربرد را در پالایشگاه دارند که در ادامه به آن ها پرداخته می شود.

کمپرسور باد پیستونی

به طور کلی کمپرسورهای پیستونی جزء مهم ترین و پرکاربرد ترین کمپرسور پالایشگاه می‌باشند. به طوریکه که در تمامی صنایع علی الخصوص در صنایع نفتی و گازی از این کمپرسورها استفاده می شود. این کمپرسور از سیلندر و پیستون برای فشرده سازی هوا استفاده می کند و عملیات فشرده سازی هوا در این کمپرسور بر مبنای حبس کردن هوا می باشد. یعنی با حرکت برگشت پیستون، هوا به داخل سیلندر مکش می شود و با بسته شدن منافذ ورودی و خروجی، هوا حبس می شود. حال با حرکت رفت پیستون، هوا فشرده می شود و دما آن افزایش پیدا می کند.

کمپرسور اسکرو برای پالایشگاه

از دیگر کمپرسورهای پرکاربرد در صنعت می توان به کمپرسور اسکرو اشاره کرد. این کمپرسور باد به علت تولید هوای فشرده به صورت مداوم، محبوبیت زیادی در صنعت دارد. از این کمپرسور در صنایع نفت و گازی برای فرآیندهای هیدروتریتینگ ( تسویه با هیدروژن) و ریفرمینگ کاتالیستی استفاده می شود.

کمپرسور گاز

در پالایشگاه ها بر خلاف دیگر صنعت ها، علاوه بر هوای فشرده، گاز فشرده نیز مورد استفاده قرار می گیرد.به همین علت از کمپرسورهای گازی برای فشرده سازی گاز استفاده می شود.عملیات فشرده سازی در این کمپرسور همانند کمپرسورهای هوا می باشد. کمپرسور گاز در صنایع نفت و گازی برای تصفیه با هیدروژن، مصارف هیدروکراکینگ، ریفرمینگ کاتالیستی، گوگرد زدایی بنزین و گازوئیل و فرآیندهای دیگر کاربرد دارد.

کمپرسور سانتریفیوژ پالایشگاه

باید توجه داشته باشید که کمپرسور سانتریفیوژ جزء معدود کمپرسورهایی می باشد که روش فشرده سازی در این کمپرسور بر اساس نیروی گریز از مرکز است. این نوع کمپرسور به صورت تک مرحله و دو مرحله ای تولید می شوند و از هر دو آن در صنایع نفت و گاز استفاده می شود.

کاربرد کمپرسورها در پالایشگاه ها

باید توجه داشته باشید که کمپرسورها در پالایشگاه کاربرد بسیار زیادی دارند که در ادامه به بررسی کاربرد های کمپرسور در پالایشگاه به طور کامل پرداخته ایم:

  • استفاده از کمپرسور فشار قوی برای بهبود کیفیت نفت خام
  • استفاده از کمپرسور فشار معمولی برای تصفیه روغن
  • جداسازی محتوای گوگرد
  • بهبود کیفیت بنزین و نفت
  • تولید هیدروژن
  • ریکاوری گاز مشعل
  • جذب سطحی با تناوب فشار
  • تولید کک
  • کراکینگ کاتالیستی سیال بستر
  • ریفرمینگ کاتالیستی
  • هیدرود سولفوریزاسیون
  • گوگرد زدایی گاز دودکش
  • گوگرد زدایی
  • هیدروتریتینگ ( تصفیه با هیدروژن)
  • هیدروکراکینگ

همچنین بخوانید درباره ...
کمپرسور در صنایع خانگی

سخن پایانی

پیشرفت تکنولوژی در زمینه پنوماتیک باعث بروز انقلابی جدید در صنعت شد. به طوریکه تجهیزات پنوماتیکی به عناون قلب تپنده هر صنعتی یاد می شوند. کمپرسور به عنوان تامین کننده انرژی این تجهیزات نقش بسیار مهمی را ایفا می کند. کمپرسور ها به روش های مختلفی اعم از متراکم سازی یا نیروی گریز از مرکز هوای فشرده تولید می کنند و بسیاری از نیاز ها را رفع می کنند.

پالایشگاه ها جزء صنعت بزرگ هر کشوری بشمار میروند و از تجهیزات بسیار زیادی تشکیل شده اند و این تجهیزات به صورت پازل مانند کنار هم چیده شده اند. همان طور که در مطالب بالا گفته شد در پالایشگاه ها از انواع کمپرسورها با توجه به کاربردی که دارند، استفاده می شود.

وب سایت هواپایا در این مقاله به بررسی برخی از این کاربرد ها پرداخت همچنین کمپرسورهای مورد استفاده در پالایشگاه ها را نیز نام برد. برای مشاوره و خرید در زمینه کمپرسور های ذکر شده می توانید با مشاورین ما در تماس باشید.

سوالات متداول کاربرد کمپرسور در پالایشگاه

بله، از کمپرسورهای فشار قوی نیز در پالایشگاه ها استفاده می شود. این کمپرسورها کیفیت نفت خام را افزایش  می دهند.